Shisha’s – The Palm Lounge | Waterpijp Zaandam

Shisha’s

Bij The Palm Lounge kunnen onze gasten kiezen uit de meest exotische Shisha smaken. Wij hebben een breed assortiment waar je gegarandeerd van zult gaan watertanden. Van watermeloen tot aan fresh mint, en verse aardbei tot aan sappige kauwgom. En het beste: onze Al Fakher Molasses non-tobacco smaken zijn 100% tabaksvrij, 100% nicotine vrij, en 100% teer vrij. Daardoor is je Shisha ervaring niet alleen gezonder, maar ook zachter, langer en smakelijker.
Niet zeker welke smaak je wil? Of wil je een keer wat anders? Wij helpen je graag met het kiezen van een smaak die bij jou past.
Pro tip: diverse smaken zijn onderling te combineren! Vraag om advies. Wij verzorgen graag jouw beste Shisha ervaring.

al-fakher-smaken-shisha-dubai-waterpijp

“Al Fakher” is een van de bekendste waterpijp tabak merken ter wereld en vind zijn oorsprong in het luxe Arabische Dubai. Sinds 1999 zijn ze bezig om de meest smakelijke en exotische Shisha smaken te ontwikkelen. Zij hechten veel waarde aan traditie en passie, dit proef je in hun rijke smaken en visie:

“For us, smoking shisha is about taking the time to slow down and appreciate life.”

The Palm Lounge voert maar liefst 14 “Al Fakher” Shisha smaken.

AARDBEI

10
APPEL

10
Recommend
BLUEBERRY

10
CITROEN

10
COCOS/VANILLE

10
COCKTAIL

10
DRUIF

10
FRESH MINT

10
HONING

10
KAUWGOM

10
MINT

10
Recommend
ORANGE

10
SLAGROOM

10
WATERMELOEN

10

Meerprijs voor gebruik Shisha +€2.50

Onze Al Fakher Molasses non-tobacco smaken zijn 100% tabaksvrij, 100% nicotine vrij, en 100% teer vrij. Daardoor is je Shisha ervaring niet alleen gezonder, maar ook zachter, langer en smakelijker.

THE PALM SPECIAL
Een unieke waterpijp met ijsblokjes voor maximale koeling, 2 Red Bull, 2 frisdrank en keuze uit veertien van de lekkerste Al Fakher smaken. Geniet en relax to the max met je vrienden.
€50
the palm lounge special shisha zaandam
ACTIE: VERSE APPLE/ANANAS FRUIT SHISHA voor €25.50

Reserveer jouw tafel

Kies een reserveringsdatum met specifieke tijd en aantal personen om een van onze comfortabele banken met tafel en Shisha te reserveren